כיצד למחוק את חשבון LinkedIn שלך

אם תחליט לסגור את חשבון LinkedIn שלך, אז תמחק את הפרופיל שלך לצמיתות. תהליך זה מסיר כל גישה למידע באתר.

אתה יכול גם להחליט לבטל את חשבון הפרימיום שלך בלינקדאין תוך שמירה על הפרופיל הבסיסי שלך כדי לשמור על הקשרים שלך ונתונים אחרים.

  1. סגור את חשבונך מדף ההגדרות והפרטיות

הדרך הקלה ביותר למחוק את חשבון LinkedIn שלך היא לעשות זאת דרך עמוד ההגדרות והפרטיות. אתה יכול לגשת לאזור זה על ידי לחיצה על הסמל אני בחלק העליון של דף הבית. לאחר מכן בחר באפשרות זו מהתפריט הנפתח שלך.

ברגע שאתה שם, לחץ על הקטע ניהול חשבון בכרטיסייה חשבון. לאחר מכן לחץ על הפקודה שנה לצד האפשרות המאפשרת לך לסגור את חשבונך.

לינקדאין תיתן לך מגוון סיבות מדוע אתה מוחק את הגישה שלך. סמן את זה שמתאים למצב שלך, ולאחר מכן לחץ או הקש על הפקודה הבא.

הפלטפורמה תבקש ממך להזין את הסיסמה לחשבונך כדי לוודא שזה אתה. לאחר שתעשה זאת, תוכל לסגור את חשבונך לצמיתות.

  1. סגור את חשבונך מדף סגירת החשבון

אתה יכול לעקוב אחר סדרה דומה של שלבים מהדף סגור חשבון כדי למחוק את פרופיל הלינקדאין שלך אם אתה מוצא שקל יותר לנווט בכיוון זה.

לאחר שתשלים את השלבים האלה, הפרופיל שלך לא יהיה גלוי עוד בפלטפורמה. לא תהיה לך גישה לאף אחד מהמידע או הקשרים שהוספת לחשבון. למרות שמנועי החיפוש עדיין עשויים להציג את המידע שלך, המידע אינו נגיש עוד בפלטפורמה עצמה.

אתה תאבד את כל ההמלצות וההמלצות שלך, גם אם תפתח מחדש את חשבונך תוך 20 יום ממחיקתו.

LinkedIn ממליצה להוריד עותק של הנתונים שלך לפני סגירת חשבונך כדי להבטיח שיש לך את כל מה שאתה צריך.

אתה יכול גם לבקש מחיקת המידע שלך על ידי פנייה לשירות הלקוחות דרך מרכז העזרה של הפלטפורמה, אך ייתכן שיחלפו עד 30 יום עד שתקבל תשובה. אם תמתין להסרה מלאה של המידע שלך, ייתכן שיחלפו עד 12 חודשים להשלמת התהליך.